nedjelja, 17. ožujka 2019.

PAP K3



Posljednja konzola koju sam imao prilike isprobati u ovoj turi je i najbolja od te tri, PAP K3.

Solidn porocesor, veliki broj emulatora, i što je najvažnije igara.

Konzolu pokreće JZ4760 Yonah 528MHz sa 256 mb ddr2 memorije. Unutrašnja memorija konzole je 16 gb. neko će možda reći da u današnje vrijeme to nije ništa posebno, no s obzirom koje igre su instalirane to je više nego dovoljno.

Ekram je 4,3 incha, a može se priključiti i na starije televizore sa AV kablom. sama konzola je izrađena solidno, plastika je ok. Mala zamjerka je na sholder pad. Naime, prilično su "labave", ali u igri su dobre.

Sa lijeve strane imaate klasični D-PAD, i mali upravljač. D-Pad je dobar, nije klikav, a taj mali upravljać nisam posebno koristio, jer ja inaće ne volim tu vrstu upravljanja u igrama. Sa te strane je još indikator punjenja i lampica koja pokazuje kad je konzola upaljena.

Sa desne strane su četiri tipke za odabir i pucanje u igrama, i tipke za poglašnjavanje i stišavanje zvuka, te select i start tipka.

Sa gornje strane mjesto gdje se umeće SD kartica (do 32 gb),mjesto gdje se priključuju slušalice i AV kabel, dugme za paljenje konzole i mali reset gumb.Zvuk je super, dosta glasan. Grafika je 750 p, i prilično je dobra. Osvjetljenje možete podešavati, i dužinu osvljetljenja ekrana.

Zanimljivo je da konzola ima kameru, ali kamera je jako loša i mislim da ju niko neće koristiti. Na uređaju možete i čitati knjige u txt, pdf, rtf, doc i html formatu. Možete i slušati glazbu u mp3, wav, wma, ape i ra formatu. U glavnom konzola ne služi samo za igru.


E sad, što se tiče emulatora tu su GB, GBA, GBC, CPS, NEO-GEO,FC, SFC, MD, SMS, GG emulatori.

Za GB ima 221, za GBA 744, za GBC 178, za CPS 36, za NEO-GEO 117, za FC 713, za SFC 27, za MD 638, SMS 50, za GG 40 igara. Kao što vidite ima puno igara i to jako dobrih igara. Pozicije u igrama se mogu snimiti i nastaviti igrati kasnije, što je još jedna dobra stvar. Možete spojiti konzolu sa računalom sa priloženim kablom, ali to nije preporučivo, jer po uputama možete obrisati sve igre iz memorije. Možete dodavati nove igre pomoću SD kartice, najviše do 32 gb.





Igara, kao što sam rekao ima puno i posebno ću ih opisati u sljedećem postu.



Do tada, žellim vam puno zabave.

Nema komentara:

Objavi komentar

PAP K3

Posljednja konzola koju sam imao prilike isprobati u ovoj turi je i najbolja od te tri, PAP K3. Solidn porocesor, veliki broj emulato...